DESPRE NOI

Frische s-a născut din dorința de a fi diferit, în primul rând prin intermediul produselor pe care le oferim, iar în cel de-al doilea rând prin calitatea pe care dorim să o impunem pe piața de brutărie și patiserie.

Suntem prima butărie și patiserie online ale cărei produse de brutărie au la bază rețete nemțești. Avem laboratorul nostru propriu și o echipă de brutari și patiseri pasionați.

Credem și reușim să impunem prin fiecare produs frământat și copt de către noi, ideea că pâinea, unul dintre elementele principale ale meselor, trebuie să aibă anumite proprietăți benefice sistemului imunitar și metabolismului.

Nu credem că un gust al pâinii este dat de mărimea acesteia, ci de ingredientele folosite. Nu credem în ambalajul unei pâini, ci în conținutul acesteia. Nu credem că un amalgam de ingrediente formează o pâine bună, ci anumite ingrediente atent selectate.

 

Iata mai jos câteva dintre produsele noastre aparte:

paine-mame-femei

Feminis

Pâine special concepută pentru mame și femei bogată în vitamina D, acid folic, fier, calciu și magneziu. Compoziția Feminis este adaptată nevoilor organismului unei femei, conținând vitamine și minerale care lipsesc cel mai adesea din alimentația femeilor și mamelor.

Vitamina D: importantă în funcționarea sistemului imunitar.
Acidul Folic: reduce oboseala și ajută la dezvoltarea normală a bebelușului.
Fierul: susține sistemul imunitar și formarea de celule roșii în sânge.
Calciul: este deosebit de important pentru structura osoasă și dantură.
Magneziul: energizează metabolismului, ajutând în același timp funcțiile musculare.

paine-all-day

24 Brot

24Brot reprezintă un concept unic de pâine care asigură necesarul de carbohidrați pe timp de zi și pe cel de proteine pe timp de seară. Jumătatea pentru „zi” reprezintă baza perfectă pentru micul dejun și prânz datorită carbohidraților și a fibrelor care asigură energia necesară pentru desfășurarea activităților din timpul zilei. Aportul de proteine din jumătatea pentru „seară” este destinat ajutării metabolismului în acest moment al zilei, jumătatea pentru seară fiind destinată totodată și sportivilor sau vegetarienilor.

paine-cu-amaranth

Paine cu amaranth

Cereală principală în alimentația aztecilor și incașilor, amaranth-ul este una dintre cele mai nutritive cereale. Originar din Mexis și Peru, amaranth-ul este o plantă benefică pentru sănătate, având o valoare proteică mai mare decât orezul, făina integrală de grâu, ovăzul sau secara. Este foarte bogat în minerale (fier, zinc, fosfor), în calciu, conține vitamine (A, B, E, D) și aminoacizi esențiali. De asemenea, nu conține gluten.